Domestic Potable, Vitaking

0/5
0

Házi ivóvíz tisztító

Fogyassz te is kristálytiszta ivóvizet otthonodban!
Várható szállítás:   3-5 munkanap
67 080 Ft
67 080 Ft
Kosárba
Termékleírás

Védd saját és gyermekeid egészségét te is kristálytiszta ivóvíz fogyasztásával! A minőségi ivóvíz alapvető szükséglet. Ha te is rendszeresen fogyasztasz csapvizet, akkor nap mint nap mérgezed szervezeted. Számtalan káros, a testünkre hosszú távon romboló hatású anyag található meg a vezetékes vízben. Ha szeretnéd elkerülni a különféle betegségeket, kezdjed az alapoknál, és fogyassz mától te is tisztított vizet.

A Vitaminkirály házi víztisztító berendezés használatával bármikor fogyaszthatsz krisztálytiszta vizet, ráadásul igen kedvező áron. Ezzel biztosíthatod saját és családod számára, hogy egészségesek maradjanak. Ha folyamatosan tiszta vizet iszol, akkor megszabadítod szervezeted az ott felhalmozódott mérgektől, káros anyagoktól.

Tudtad, hogy a csapvízben többek között, rengeteg hormon, nehézfém, különféle vegyi mérgek, toxinok, stb. halmozódnak fel? Miközben te jóizűen elfogyasztasz egy pohár vizet, amit a csapból eresztettél, ezek mind bekerülnek a szervezetedbe.

Használd mától te is a Vitaminkirály ivóvíztisztítóját, és:

 • többé nem terheli szervezeted káros anyagok bevitelével (klór, vegyszermaradványok, hormonok, nehézfémek)
 • nem kell többé ásványvizet vásárolod, hiszen a tisztított víz sokkal jobb ízű, és egészségesebb
 • ha eddig nehezedre esett meginni naponta több liter vizet, ezentúl élvezni fogod, hiszen finom ízű vizet ihatsz
 • nyugodt szívvel főzheted meg családodnak a legfinomabb ételeket, annak sokkal jobb lesz az íze, illata, zamata
 • biztos lehetsz benne, hogy poharaid, vízforralód, edényeid tökéletesen tiszták lesznek, és nem rakódik le rajtuk a vízkő.Szinte semmi nem tisztítja meg olyan tökéletesen ezeket a dolgokat, mint a tisztított víz.

A Vitaminkirály házi víztisztító berendezése egy fordított ozmózisos készülék. Összesen 5 szűrő található benne, hogy te igazán finom és egészséges vizet ihass.

A fordított ozmózisos víztisztító készülék előnyei:

A fordított ozmózis tökéletes víztisztítást tesz lehetővé, hiszen a víz egymás után mind az 5 szűrőn átmegy, amelyek még a legkisebb méretű szennyeződéseket is kiszűrik belőle, és csak ezután kerül a poharadba.

Az ozmózis membrán 0.0001 mikron nagyságú pórusain keresztül szinte csak a vízmolekulák képesek átjutni, és minden egyéb anyag kívül reked. Tehát nincs az a vírus, baktérium, hormon vagy egyéb szennyeződés, ami ezen a membránon át tudna jutni.

A fordított ozmózis membrán azon az elven működik, hogy szétválasztja a csapvizet két részre: tiszta és szennyezett vízre. A membrán öntisztító, nem halmozódnak fel benne szennyeződések.

A Vitaminkirály házi ivóvíz tisztító berendezése a konyhádba is tökéletesen illik. Beszerelése igazán egyszerű, bárki meg tudja csinálni, rövid idő alatt. A konyhai mosogató alá kell beépíteni. A friss, tiszta ivóvíz a meglévő mosogató csapteleptől független csapból vételezhető. Mivel az ozmózis membrán teljesítmény kb. 5-7 liter/óra, a készülékhez tartozik egy 6 literes puffer tartály, ami biztosítja a folyamatos ivóvíz mennyiséget a család számára.

A készülékhez tartozó szűrők felépítése és feladataik:

 • Első:5 mikronos üledék szűrő. Hatékonyan eltávolítja a koszt, rozsdát és homokszemcséket.
 • Második: szemcsés aktív szénszűrő. A klór és a szerves kémiai anyagok 99%-át kiszűri. Fokozottan csökkenti az ízeket, és a szagokat.
 • Harmadik: 1 mikronos üledék szűrő. Megvédi az utána következő membránt. Megnöveli a membrán teljesítményét akár 95%-os TDS kilökődésig.
 • Negyedik: fordított ozmózis membrán. Egy vékony film kompozit (angolul: TFC) kiváló minőségű membrán, melyet Dow Chemical készített, és 120-200 l vizet képes átszűrni naponta. Eltávolítja a következő víz keményítő szennyező anyagokat, melyek jelen lehetnek a vizében: ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kadmium, fluor, nitrit, nitrát, és szelén.
 • Ötödik: utolsó (kis méretű) szénszűrő. Ez a modul eltávolítja a maradék ízeket és szagokat, növelve az ivóvize minőségét. NSF által elfogadott szenet használunk, hogy garantáljuk a víz ízét.

6 havonta célszerű cserélni a három elő szűrőt (5 mikronos, aktív szén, 1 mikronos) és az utószűrőt (GAC aktív szén). Az ozmózis membránt 24 havonta javasolt cserélni.

Minden víztisztító berendezéshez részletes összeszerelési és használati kézikönyvet mellékelünk, mellyel bárki könnyedén, szinte pillanatok alatt üzembe helyezheti otthonában.

Összetétel
Kérdezz!

Az Étrendkiegészítők és a Különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére és semmiképp nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt figyelembe venni!
Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunk frissítésén folyamatos dolgozunk, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra, hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét, ahogy azok összetétele a fejlesztések során változik. Ezért a Webáruházban közölt összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, és azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is - nem tudunk felelősséget vállalni.

Ezeket olvastad már?
 •   Húzós napod volt? Közben alig ettél valamit? Végre hazaérsz, lepakolsz, bevágod magad a tv elé, hogy levezesd a feszültséget és megeszed a salátádat és lefekszel aludni ... eszel. Ami csak beléd fér.                                       Ismerős? Vigasztaljon a tény, hogy nem vagy egyedül.   ... tovább

 •   Húzós napod volt? Közben alig ettél valamit? Végre hazaérsz, lepakolsz, bevágod magad a tv elé, hogy levezesd a feszültséget és megeszed a salátádat és lefekszel aludni ... eszel. Ami csak beléd fér.                                       Ismerős? Vigasztaljon a tény, hogy nem vagy egyedül.   ... tovább

 •  Túl vagy az ebéden, és jólesne még valami? Mondjuk egy kis gyümölcs? Vagy egy forró tea? Esetleg szundítanál egyet? Ne tedd! Olvasd el miért!   1. Semmiképpen se gyújts rá! Nyilván nem mondok sok újat azzal, hogy a dohányzás bizonyítottan halálos betegségek okozója, de az talán neked is ... tovább

 •  Túl vagy az ebéden, és jólesne még valami? Mondjuk egy kis gyümölcs? Vagy egy forró tea? Esetleg szundítanál egyet? Ne tedd! Olvasd el miért!   1. Semmiképpen se gyújts rá! Nyilván nem mondok sok újat azzal, hogy a dohányzás bizonyítottan halálos betegségek okozója, de az talán neked is ... tovább

4 575 Ft
Féléves betét készlet, 3db szűrő